IPTV – Καλύτερες υπηρεσίες ζωντανής τηλεόρασης (δωρεάν & επί πληρωμή) για τον Αύγουστο του 2022



Μετάβαση στο περιεχόμενοΤο IPTV σημαίνει Τηλεόραση πρωτοκόλλου Διαδικτύου . Αυτή η νέα φθηνή τεχνολογία αντικαθιστά τις παραδοσιακές καλωδιακές και δορυφορικές υπηρεσίες για πολλές οικογένειες σε όλο τον κόΌσοι επιλέγουν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες IPTV αντί για καλωδιακή ή δορυφορική μπορούν να εξοικονομήσουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο.





Μπορείτε να σκεφτείτε την IPTV ως καλωδιακή τηλεόραση σε στεροειδή, μέσω Διαδικτύου, αλλά για ένα κλάσμα της τιμής.

Οι περισσότερες υπηρεσίες IPTV παρέχουν χιλιάδες ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Ορισμένα παρέχουν επαγγελματικές αθλητικές κάρτες σεζόν για αθλητικές εκδηλώσεις ποδοσφαίρου, μπέιζμπολ, μπάσκετ, χόκεϊ και Pay Per View (PPV) .





Οι πάροχοι IPTV είναι συνήθως διαθέσιμοι ως αυτόνομες εφαρμογές που λειτουργούν καλύτερα σε φθηνές συσκευές ροής που βασίζονται σε Android, όπως το Amazon Fire TV Stick και τα Android TV Boxes.

Το Amazon Firestick είναι η πιο δημοφιλής συσκευή που χρησιμοποιείται για υπηρεσίες IPTV λόγω της χαμηλής τιμής και των δυνατοτήτων jailbreaking .





Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες υπηρεσίες IPTV διαθέσιμες για αγορά μέσω του Διαδικτύου. Αυτός ο οδηγός εξετάζει τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες IPTV που είναι διαθέσιμες το 2022.



Είναι νόμιμη η IPTV; Είναι ασφαλές το IPTV; Ποιες είναι οι καλύτερες υπηρεσίες IPTV; Θα απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα σε αυτό το άρθρο.



Παρακάτω, θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την IPTV το 2022.


Νομική Αποποίηση Πνευματικών Δικαιωμάτων: Το TROYPOINT είναι ένας ιστότοπος τεχνολογίας που δημοσιεύει σεμινάρια, ειδήσεις και κριτικές. Δεν επαληθεύουμε εάν οι εφαρμογές, οι υπηρεσίες ή οι ιστότοποι διαθέτουν την κατάλληλη άδεια χρήσης για μέσα που παρέχουν. Δεν κατέχουμε, δεν διαχειριζόμαστε ή δεν πουλάμε ξανά ιστότοπο, υπηρεσία, εφαρμογή ή πρόσθετο ροής. Κάθε άτομο θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τα μέσα στα οποία έχει πρόσβαση και υποθέτουμε ότι όλοι οι επισκέπτες συμμορφώνονται με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων που ορίζονται στη δικαιοδοσία τους. Οι χρήστες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις δωρεάν εφαρμογές ροής που δεν είναι διαθέσιμες για εγκατάσταση μέσω αντίστοιχων καταστημάτων εφαρμογών όπως το Amazon App Store και το Google Play. Εάν χρησιμοποιείτε μη επαληθευμένες εφαρμογές όπως αυτές, θα πρέπει μόνο να κάνετε ροή ή να κατεβάζετε περιεχόμενο που δεν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, όπως έργα στον Δημόσιο Τομέα. Αναφερόμενες εφαρμογές, πρόσθετα, υπηρεσίες,
Τύποι Υπηρεσιών IPTV



Διαχωρίζουμε τις υπηρεσίες IPTV σε δύο διαφορετικές κατηγορίες – επαληθευμένες και μη επαληθευμένες.




Επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV



Αυτές είναι υπηρεσίες που είναι άμεσα διαθέσιμες μέσω δημοφιλών καταστημάτων εφαρμογών όπως το Amazon App Store ή το Google Play.



Υποθέτουμε ότι αυτά είναι 100% νόμιμα λόγω του γεγονότος ότι έχουν εγκριθεί να βρίσκονται σε αυτά τα δημοφιλή καταστήματα εφαρμογών. Τόσο η Amazon όσο και η Google θα ευθύνονται πιθανώς για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων εάν επέτρεπαν παράνομες υπηρεσίες IPTV.


Μη επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV



Στη συνέχεια, ορίζουμε μη επαληθευμένες υπηρεσίες ως εκείνες που δεν είναι διαθέσιμες στα δημοφιλή καταστήματα εφαρμογών.



Αυτοί είναι πάροχοι IPTV που απαιτούν από τους συνδρομητές τους να φορτώσουν μια εφαρμογή που τραβάει τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.






Λόγω του γεγονότος ότι η TROYPOINT δεν έχει τρόπο να καθορίσει εάν αυτές οι υπηρεσίες διαθέτουν την κατάλληλη άδεια χρήσης, τις ονομάζουμε μη επαληθευμένες υπηρεσίες.



Μερικά από αυτά σίγουρα προσφέρουν κανάλια για τα οποία δεν έχουν την κατάλληλη άδεια χρήσης.




Επαληθευμένη VS Μη επαληθευμένη IPTV



Οι περισσότεροι κόφτες καλωδίων που έχουν πρόσβαση σε αυτήν τη σελίδα ενδιαφέρονται για τις μη επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV. Εδώ γίνεται η μεγαλύτερη εξοικονόμηση και περιλαμβάνει τα περισσότερα κανάλια/περιεχόμενο.



Προς το παρόν, οι συνδρομητές των επαληθευμένων υπηρεσιών πληρώνουν σχεδόν όσο θα πλήρωναν μέσω των παραδοσιακών καλωδιακών/δορυφορικών πακέτων. Τα μεγάλα ονόματα της επιχείρησης έχουν ουσιαστικά μεταφέρει τις υπηρεσίες τους στο Διαδίκτυο και χρεώνουν το ίδιο!



Οι μη επαληθευμένες υπηρεσίες προσφέρουν συνήθως χιλιάδες κανάλια, πακέτα αθλητικής σεζόν, εκδηλώσεις PPV και πολλά άλλα για 10 – 20 $ το μήνα.



Το μεγαλύτερο μειονέκτημα στη χρήση μιας μη επαληθευμένης υπηρεσίας είναι νομικά ζητήματα και πιθανές ευπάθειες ταυτότητας/ασφάλειας.



Έχουμε δει πολλές υπηρεσίες IPTV να κλείνονται με τα χρόνια ή να παραβιάζονται. Τι συμβαίνει με τα προσωπικά σας δεδομένα όταν συμβαίνει αυτό;



SET TV Sued by DISH



Παραβιάστηκε το Sapphire Secure IPTV



Οι μη επαληθευμένες υπηρεσίες δεν ανήκουν σε μια γνωστή εταιρεία, επομένως οι άνθρωποι πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί όταν ασχολούνται με αυτές τις άγνωστες οντότητες.



Η πρώτη γραμμή άμυνας κατά τη ροή από έναν μη επαληθευμένο πάροχο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.



Γλωσσάρι IPTV





Οι ακόλουθοι όροι χρησιμοποιούνται συχνά αρκετά συχνά όταν μιλάμε για IPTV.

Αυτό το γλωσσάρι IPTV θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την ταχύτητα με την κατάλληλη γλώσσα.



Catch Up: Μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να προβάλετε μια προηγούμενη εγγραφή μιας συγκεκριμένης τηλεοπτικής εκπομπής/συμβάντος. Τα επεισόδια Catch Up είναι συνήθως διαθέσιμα μόνο για λίγες ημέρες μετά την προβολή της εκπομπής.

Οι υπηρεσίες IPTV που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα συνήθως περιλαμβάνουν μόνο δημοφιλή κανάλια. Μπορείτε να σκεφτείτε το Catch Up ως ένα ευαίσθητο στο χρόνο DVR (ψηφιακή συσκευή εγγραφής βίντεο).



Σύνδεση: Ο αριθμός των συσκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα σε μια υπηρεσία IPTV.

Παράδειγμα: Εάν το πακέτο που έχετε επιλέξει διαθέτει τρεις συνδέσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία τους σε έως και 3 συσκευές ταυτόχρονα.

Ορισμένοι πάροχοι IPTV προσφέρουν πολλαπλές οθόνες και κάθε ενεργή οθόνη μετράει ως μία σύνδεση. Πρόσθετες συνδέσεις μπορούν συνήθως να αγοραστούν κατά τη στιγμή της αγοράς μέσω των περισσότερων υπηρεσιών.



EPG: Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος. Αυτή είναι μια ηλεκτρονική λίστα με επερχόμενες/προηγούμενες εκπομπές σε μια ωραία γραφική διεπαφή.







Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Εάν η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή όχι σε διαφορετικές τοποθεσίες από εκείνες από τις οποίες καταχωρήθηκε για πρώτη φορά.

Εάν η υπηρεσία είναι IP Location Locked, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μόνο στη διεύθυνση IP που χρησιμοποιήθηκε για την εγγραφή στην υπηρεσία.

IPTV Box: Οποιαδήποτε συσκευή ροής που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν εφαρμογές που παρέχουν ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια.



ISP: Πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου. Αυτή είναι η εταιρεία που παρέχει την υπηρεσία Διαδικτύου σας.



URL M3U: Μια διεύθυνση URL που παρέχεται από μια υπηρεσία IPTV που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε με συσκευές αναπαραγωγής IPTV , όπως TiviMate, Perfect Player και Smarters IPTV, τις οποίες θα εξετάσουμε περισσότερα παρακάτω.



Μια διεύθυνση URL M3U μοιάζει με αυτό – http://nameofiptvservice.net:8080/get.php?username=yTBvERG5&password=6578942&type=m3u_plus&output=ts



Ομοίως, συχνά παρέχεται και μια αντίστοιχη διεύθυνση URL EPG, η οποία τραβάει τις τηλεοπτικές λίστες για την αντίστοιχη υπηρεσία.



PPV: Αθλητικές εκδηλώσεις Pay Per View. Οι δημοφιλείς εκπομπές περιλαμβάνουν MMA , Επαγγελματική Πάλη, Πυγμαχία κ.λπ.



VOD: Βίντεο κατ' απαίτηση. Μια ενότητα βίντεο κατ' απαίτηση σάς επιτρέπει να αναπαράγετε ταινίες ή/και τηλεοπτικές εκπομπές μέσω της υπηρεσίας.

Αυτός είναι συνήθως περιορισμένος αριθμός και περιλαμβάνει τα πιο πρόσφατα έργα.



VPN: Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο ανώνυμα κρυπτογραφώντας τη σύνδεσή σας.

Ένα VPN θα κρύψει τη διεύθυνση IP σας και θα αποτρέψει τον ISP, την κυβέρνηση, τους χάκερ και τους προγραμματιστές εφαρμογών σας από το να καταγράφουν αυτά που έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.


Καλύτερες υπηρεσίες IPTV (Μη επαληθευμένες)



Παρακάτω, θα βρείτε μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς μη επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV. Αυτοί οι πάροχοι ταξινομούνται κατά τιμή, κανάλια, συνδέσεις, τρόπους πληρωμής και πολλά άλλα.

Σας προτείνουμε να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα, ώστε να είστε ενημερωμένοι για τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες IPTV. Αυτός ο οδηγός πόρων ενημερώνεται καθημερινά για αναφορά σας.


Η ακόλουθη λίστα ενημερώθηκε τελευταία φορά την Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022



Σημείωση: Έχουμε παρουσιάσει ορισμένες υπηρεσίες σε αυτήν τη σελίδα που έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς που δεν λαμβάνουν πλέον νέους πελάτες. Σε αυτήν την περίπτωση, η υπηρεσία δεν θα αναφέρεται πλέον στην ενότητα "Καλύτερες υπηρεσίες IPTV", καθώς δεν είναι πλέον διαθέσιμες.



Η TROYPOINT δεν δέχεται και δεν θα αποδεχτεί ποτέ κανένα είδος διαφημιστικών εσόδων/συνεργατών από μη επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV. Η TROYPOINT δεν κατέχει ούτε λειτουργεί καμία υπηρεσία IPTV ούτε ενεργεί ως μεταπωλητής για οποιαδήποτε εταιρεία.


Δεδομένου ότι αυτές οι εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες για εγκατάσταση μέσω του Amazon ή του Google Play, δεν γνωρίζουμε εάν διαθέτουν την κατάλληλη άδεια χρήσης για τα κανάλια που παραδίδουν. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με επαληθευμένες υπηρεσίες που βρίσκεται κάτω από αυτήν τη λίστα.



Δεν θα συνδέσουμε σε σελίδες εγγραφής για μη επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV, λόγω του γεγονότος ότι δεν γνωρίζουμε εάν διαθέτουν την κατάλληλη άδεια χρήσης.



Η αναζήτηση Google είναι φίλος σας εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που περιγράφονται παρακάτω.


1. Apollo Group TV



Το Apollo Group TV είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες IPTV που διατίθενται σήμερα. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ζωντανά κανάλια και περιεχόμενο VOD.




Αυτός ο πάροχος IPTV περιλαμβάνει πάνω από 1.000 κανάλια HD σε διάφορες κατηγορίες, όπως ειδήσεις, αθλητικά, ψυχαγωγία, παιδιά και άλλα. Το καλύτερο μέρος της Apollo Group TV είναι ότι κάθε συνδρομή IPTV συνοδεύεται από πέντε συνδέσεις.



Τιμή: Από 24,99 $/μήνα. Προσφέρει δωρεάν δοκιμή 10 ημερών



Αριθμός καναλιών: Πάνω από 1.000



Συνδέσεις: 5 με την τυπική συσκευασία



Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.



VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.



Αθλητικά πακέτα: Ναι.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.



URL M3U: Ναι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.



PPV: Ναι.



Κανάλια για ενήλικες: Όχι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.



Catch Up: Όχι.



Επιλογές πληρωμής: Bitcoin & Cash App



Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω Telegram, Discord και email

Κριτική τηλεόρασης του Apollo Group




2. Falcon TV IPTV


Το Falcon TV είναι μια άλλη αξιόπιστη υπηρεσία IPTV σε αυτήν τη λίστα με μια σταθερή επιλογή καναλιών σε προσιτή τιμή με τρεις συνδέσεις ανά συνδρομή.

Αυτή η υπηρεσία IPTV παρέχει πάνω από 4.000 ζωντανά κανάλια σε διάφορες κατηγορίες, όπως αθλητικά, ειδήσεις, διεθνή, ψυχαγωγία και άλλα. Περιλαμβάνονται επίσης πακέτα VOD.


Τιμή: Ξεκινώντας από 20,00 $/μήνα για το τυπικό πρόγραμμα


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 4.000


Συνδέσεις: 3


Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.


VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Όχι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Ναι.


Επιλογές πληρωμής: Bitcoin και Πίστωση/Χρέωση.


Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω της διαδικτυακής συνομιλίας, του email και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αναθεώρηση Falcon IPTV
3. Τάσεις IPTV


Η υπηρεσία IPTV Trends ισχυρίζεται ότι είναι «η ταχύτερη διαθέσιμη υπηρεσία IPTV».

Μια συνδρομή στο IPTV Trends περιλαμβάνει πάνω από 19.000 ζωντανά κανάλια, VOD, μία σύνδεση και πολλά άλλα.





Τιμή: Ξεκινά από 19,00 $/μήνα. Υπάρχει επίσης 24ωρη δοκιμαστική έκδοση.


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 19.000


Συνδέσεις: 1 με την τυπική συσκευασία.


Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.


VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Ναι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Ναι.


Επιλογές πληρωμής: Δέχεται PayPal και Πίστωση/Χρέωση για πληρωμή.


Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω του email τους και μιας ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας.

Ανασκόπηση τάσεων IPTV
4. Ναι IPTV


Το YeahIPTV είναι μια αξιοσημείωτη υπηρεσία IPTV που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από ζωντανά κανάλια και περιεχόμενο VOD σε διάφορες κατηγορίες.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά προγράμματα συνδρομής με περισσότερα από 6.000 κανάλια, μία σύνδεση και πολλά άλλα για κάτω από 12 $ το μήνα.


Τιμή: Κάτω από 12 $/μήνα


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 6.000


Συνδέσεις: 1


Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.


VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Ναι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Οι πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες.


Επιλογές πληρωμής: Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα


Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας τους.

YeahIPTV Review
5. Τζόκερ IPTV


Το Joker είναι ένα δημοφιλές όνομα όταν πρόκειται για υπηρεσίες IPTV. Αυτή η υπηρεσία έχει υποστεί πολλές αλλαγές ονομάτων και ιστοσελίδων στο παρελθόν.

Ο πάροχος Joker IPTV προσφέρει συνδρομές με περισσότερα από 10.000 ζωντανά κανάλια, VOD, μία σύνδεση και πολλά άλλα.


Τιμή: Ξεκινώντας από 19,99 $/μήνα για το τυπικό πρόγραμμα


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 10.000





Συνδέσεις: 1 με το τυπικό σχέδιο, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες


Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.


VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Όχι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Ναι.


Επιλογές πληρωμής: Δέχεται Πίστωση/Χρέωση.


Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας και του email τους.

Joker IPTV Review
6. Bunny Streams IPTV



Η Bunny Streams υπερηφανεύεται ως «ο πιο ισχυρός πάροχος IPTV στην αγορά που χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και κορυφαίους διακομιστές».

Η υπηρεσία Bunny Streams IPTV παρέχεται με πάνω από 15.000 ζωντανά κανάλια, VOD, μία σύνδεση και πολλά άλλα με οποιαδήποτε συνδρομή.



Τιμή: Ξεκινά από 11,00 $/μήνα. Έχουν επίσης μια δοκιμή 48 ωρών για 1,00 $.



Αριθμός καναλιών: Πάνω από 15.000



Συνδέσεις: 1 με το βασικό πακέτο, αλλά μπορείτε να πάρετε περισσότερα.



Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.



VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.



Αθλητικά πακέτα: Ναι.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.



URL M3U: Ναι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.



PPV: Ναι.



Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.



Catch Up: Ναι.



Επιλογές πληρωμής: Πίστωση/Χρεωστική και PayPal



Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω του email τους και της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας

Bunny Streams IPTV Review
7. King IPTV


Η King IPTV ισχυρίζεται ότι είναι «ο νούμερο ένα ηγέτης της αγοράς για υπηρεσίες IPTV στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και πολλά άλλα».

Με μια συνδρομή στην υπηρεσία King IPTV, οι χρήστες θα έχουν πάνω από 12.000 ζωντανά κανάλια, VOD, μία σύνδεση και πολλά άλλα.


Τιμή: Κάτω από 18 $/μήνα. Αλλά διατίθεται μόνο σε πακέτα 3, 6, 12 και 24 μηνών.





Αριθμός καναλιών: Πάνω από 12.000


Συνδέσεις: 1


Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.


VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Ναι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Οι πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες.


Επιλογές πληρωμής: Bitcoin & PayPal


Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας τους.

King IPTV Review
8. Nikon IPTV


Η Nikon IPTV ισχυρίζεται ότι προσφέρει «φτηνές τιμές και υψηλής ποιότητας υπηρεσία IPTV το 2022».

Με μια συνδρομή στην υπηρεσία IPTV της Nikon, οι χρήστες θα έχουν πάνω από 10.000 ζωντανά κανάλια, VOD, μία σύνδεση και άλλα.


Τιμή: Ξεκινά από 12,00 $/μήνα. Προσφέρουν επίσης 24ωρη δωρεάν δοκιμή.


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 10.000


Συνδέσεις: 1 με το βασικό πακέτο, αλλά μπορείτε να πάρετε περισσότερα.


Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.


VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Ναι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Οι πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες.


Επιλογές πληρωμής: Δέχεται Πίστωση/Χρεωστική και PayPal για πληρωμή.


Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας τους.

Αξιολόγηση IPTV της Nikon
9. Νεκρο IPTV



Η Necro IPTV ισχυρίζεται ότι είναι «ο καλύτερος πάροχος IPTV που μπορείτε να αποκτήσετε. Είτε αγαπάτε τα premium αθλήματα είτε το δράμα, το Necro IPTV έχει κάτι για όλους.”

Αυτή η υπηρεσία IPTV προωθεί πάνω από 2.000 ζωντανά κανάλια, VOD, δύο συνδέσεις και άλλα με οποιαδήποτε συνδρομή.



Τιμή: Κάτω από 15,00 $/μήνα. Διατίθεται επίσης σε πακέτα 3, 6 και 12 μηνών.



Αριθμός καναλιών: Πάνω από 2.000



Συνδέσεις: 2



Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.



VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.



Αθλητικά πακέτα: Ναι.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.






URL M3U: Ναι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Όχι.



PPV: Ναι.



Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.



Catch Up: Ναι.



Επιλογές πληρωμής: Bitcoin , PayPal και Πίστωση/Χρέωση.



Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας και του email τους.

Αναθεώρηση Necro IPTV


10. Tenet Streams IPTV


Η Tenet Streams γίνεται ένας δημοφιλής πάροχος IPTV που ισχυρίζεται ότι προσφέρει «νέα υποδομή για μια πιο σταθερή και ισχυρή υπηρεσία IPTV».

Η συνδρομή στο Tenet Streams περιλαμβάνει πάνω από 13.000 ζωντανά κανάλια, VOD, PPV, μία σύνδεση και πολλά άλλα ανά λογαριασμό.


Τιμή: Το τυπικό πακέτο κοστίζει 11,00 $/μήνα. Διατίθεται επίσης 24ωρη δοκιμή.


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 13.000


Συνδέσεις: 1 με το βασικό πακέτο


Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.


VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Ναι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Ναι.


Επιλογές πληρωμής: PayPal και Πίστωση/Χρέωση.


Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω Discord, Telegram και email.
11. Υπηρεσίες OneTV



Η υπηρεσία OneTV IPTV παρέχει στους χρήστες μια «πλήρη συλλογή από τηλεοπτικά κανάλια, αθλητικά πακέτα, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές».

Μια συνδρομή στο OneTV περιλαμβάνει πάνω από 10.000 ζωντανά κανάλια, VOD, μία σύνδεση και πολλά άλλα.



Τιμή: Ξεκινά από κάτω από 11,49 $/μήνα. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 24 ωρών.



Αριθμός καναλιών: Πάνω από 10.000



Συνδέσεις: 1 με την τυπική συσκευασία



Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.



VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.



Αθλητικά πακέτα: Ναι.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.






URL M3U: Ναι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.



PPV: Ναι.



Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.



Catch Up: Ναι.



Επιλογές πληρωμής: Δέχεται PayPal, Πίστωση/Χρέωση και crypto για πληρωμή.



Customer Support: Yes through their live chat and an online contact form.

OneTV Review
12. LemoTV


The LemoTV IPTV service provides users with “all the TV you live in one place.”

A subscription to LemoTV includes over 18,000 live channels, VOD, one connection, and more.


Price: Starts at under $5.00/month. There is also a 36-hour free trial available.


Number of Channels: Over 18,000


Connections: 1 with the standard package.


IP Location Locked: No.


VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Ναι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Ναι.


Επιλογές πληρωμής: Δέχεται PayPal και Πίστωση/Χρέωση για πληρωμή.


Υποστήριξη Πελατών: Ναι μέσω του email τους μια ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

LemoTV Review
13. Typhoon Labs IPTV


Typhoon Labs είναι ένα άλλο νέο όνομα στη σκηνή της IPTV στα τέλη του 2021. Ισχυρίζονται ότι παρέχουν «κορυφαία ποιότητα ροής με EPG».

Η εγγραφή στην υπηρεσία IPTV της Typhoon Labs περιλαμβάνει πάνω από 1.500 ζωντανά κανάλια, VOD, PPV, πέντε συνδέσεις και άλλα.


Τιμή: Από 15,99 $/μήνα. Διαθέτουν επίσης δωρεάν δοκιμή 48 ωρών.


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 1.500


Συνδέσεις: 5


Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.


Φιλικό προς το VPN: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Όχι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Όχι.


Επιλογές πληρωμής: Πιστωτική/Χρεωστική


Υποστήριξη Πελατών: Ναι μέσω ζωντανής συνομιλίας, email και φόρμας επικοινωνίας




Typhoon Labs IPTV Review
14. Kemo IPTV



Όσοι βρίσκονταν στο χώρο της ζωντανής τηλεόρασης για λίγο, πιθανότατα έχουν ακούσει για το Kemo IPTV .

Μια συνδρομή στο Kemo IPTV περιλαμβάνει πάνω από 15.000 ζωντανά κανάλια, επιλογές VOD, PPV, μία σύνδεση και πολλά άλλα για κάτω από 9,00 $ ανά μήνα.



Τιμή: 25 $ για 3 μήνες με μία σύνδεση (Κάτω από 9 $/μήνα)



Αριθμός καναλιών: Πάνω από 15.000



Συνδέσεις: Το τυπικό πακέτο παρέχεται με 1



Θέση IP Κλειδωμένη: Ναι.



VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.



Αθλητικά πακέτα: Ναι.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.



URL M3U: Ναι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.



PPV: Ναι.



Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.



Catch Up: Ναι.



Επιλογές πληρωμής: Bitcoin και Πιστωτική/Χρεωστική



Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω φόρμας επικοινωνίας και email.

Kemo IPTV Review
15. Voodoo Streams IPTV


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επί του παρόντος ΔΕΝ γίνεται αποδοχή νέων πελατών Το

Voodoo Stream είναι μια πολύ γνωστή υπηρεσία IPTV που προσφέρει πολλαπλά προγράμματα συνδρομής ανάλογα με τις προσφορές περιεχομένου και τη διάρκεια.

Η υπηρεσία Voodoo Streams IPTV παρέχει πάνω από 12.000 κανάλια σε διάφορες κατηγορίες μαζί με επιλογές VOD. Κάθε συνδρομή συνοδεύεται επίσης από δύο συνδέσεις.


Τιμή: Ξεκινά από 11,00 $/μήνα. Υπάρχει μια δοκιμαστική περίοδος 24 ωρών για $3,00


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 12.000


Συνδέσεις: 2


IP Τοποθεσία Κλειδωμένη: Όχι.


Φιλικό προς το VPN: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Όχι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.





PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Ναι.


Επιλογές πληρωμής: Δέχεται Πίστωση/Χρέωση.


Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας και του email τους.

Voodoo Streams IPTV Review
16. SuperPro IPTV


Η υπηρεσία SuperPro IPTV είναι ένας αξιόλογος πάροχος που χρησιμοποιείται από πολλούς. Δηλώνουν τα εξής σχετικά με την υπηρεσία τους – «Μετάδοση όλων των αγαπημένων σας ζωντανών καναλιών HD από όλο τον κόσμο».

Η συνδρομή στην υπηρεσία SuperPro IPTV συνοδεύεται από περισσότερα από 15.000 ζωντανά κανάλια, VOD, PPV, δύο συνδέσεις και άλλα.


Τιμή: Το τυπικό πρόγραμμα κοστίζει 15 $/μήνα. Διατίθενται επιλογές premium.


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 15.000


συνδέσεις: 2, αλλά μπορούν να λάβουν έως και 3


IP Τοποθεσία Κλειδωμένη: Όχι.


VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Ναι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι. Τιμή: Ξεκινά από 34,99 $/μήνα. Διαθέτουν επίσης δωρεάν δοκιμή 24 ωρών. Αριθμός καναλιών: Πάνω από 18.000 Συνδέσεις: 5 με όλα τα πακέτα τους IP Τοποθεσία Κλειδωμένη: Όχι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Ναι.


Επιλογές πληρωμής: Bitcoin και Πιστωτική/Χρεωστική


Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω Ζωντανής συνομιλίας και συνομιλίας μέσω Telegram.

Superpro IPTV Review
17. Sonic IPTV Το



Sonic IPTV είναι ένα άλλο δημοφιλές όνομα στη σκηνή ζωντανής τηλεόρασης. Το σλόγκαν τους αναφέρει «απόλαυσε τηλεόραση εν κινήσει! Χωρίς συμβόλαιο, κρυφές χρεώσεις και ακύρωση ανά πάσα στιγμή."

Η συνδρομή στην υπηρεσία Sonic IPTV συνοδεύεται από περισσότερα από 18.000 ζωντανά κανάλια, VOD, PPV, πέντε συνδέσεις και άλλα.

















Φιλικό προς το VPN: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.



Αθλητικά πακέτα: Ναι.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.






URL M3U: Ναι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.



PPV: Ναι.



Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.



Catch Up: Ναι.



Επιλογές πληρωμής: Πίστωση/Χρεωστική και Google Pay.



Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας και του email τους.

Sonic IPTV Review
18. SSTV IPTV


Το SSTV είναι μια υπηρεσία IPTV που υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια. Αυτός ο πάροχος απευθύνεται περισσότερο σε όσους βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η συνδρομή στην υπηρεσία SSTV IPTV περιλαμβάνει πάνω από 8.000 ζωντανά κανάλια, VOD, PPV και μία σύνδεση με το βασικό πρόγραμμα.


Τιμή: Ξεκινώντας από κάτω από $17/μήνα


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 8.000


Συνδέσεις: 1 με το τυπικό πακέτο, αλλά μπορείτε να λάβετε περισσότερη


IP Τοποθεσία Κλειδωμένη: Όχι.


Φιλικό προς το VPN: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Ναι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Όχι.


Επιλογές πληρωμής: PayPal &Bitcoin


: Ναι μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας, του email και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

SSTV IPTV Review
19. Το Flex IPTV



Flex IPTV είναι μια άλλη νεότερη υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης σε αυτόν τον οδηγό που ισχυρίζεται ότι είναι «ο καλύτερος πάροχος συνδρομής IPTV παγκοσμίως με γρήγορη ενεργοποίηση και χωρίς τέλη εγκατάστασης."

Η εγγραφή στο Flex IPTV συνοδεύεται από περισσότερα από 13.000 ζωντανά κανάλια, περιεχόμενο VOD, PPV, μία σύνδεση και πολλά άλλα για κάτω από 15,00 $ ανά μήνα.



Τιμή: Το τυπικό πακέτο κοστίζει 15 $/μήνα.

Αριθμός Καναλιών: Πάνω από 13.000



Συνδέσεις: Ένα με το βασικό πακέτο.



Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.



Φιλικό προς το VPN: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.



Αθλητικά πακέτα: Ναι.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.



URL M3U: Ναι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.



PPV: Ναι.



Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.



Catch Up: Ναι.



Επιλογές πληρωμής: PayPal και Πίστωση/Χρέωση.






Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω email και της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας τους.

Ανασκόπηση Flex IPTV
20. SecureStream OTT IPTV



Secure Stream OTT είναι μια υπηρεσία IPTV που ισχυρίζεται ότι παρέχει «παγκόσμια ζωντανή premium τηλεόραση σε αγορές σε όλο τον κόσμο».

Μια συνδρομή με το Secure Stream OTT παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε περισσότερα από 15.000 ζωντανά κανάλια, VOD, PPV και έως και τρεις συνδέσεις.



Τιμή: Το τυπικό πακέτο κοστίζει 18 $/μήνα με δωρεάν δοκιμή 24 ωρών



Αριθμός καναλιών: 15.000



Συνδέσεις: Έως 3



IP Τοποθεσία Κλειδωμένη: Όχι.



VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.



Αθλητικά πακέτα: Ναι.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.



URL M3U: Ναι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.



PPV: Ναι.



Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.



Catch Up: Ναι.



Επιλογές πληρωμής: PayPal, Bitcoin , Πιστωτική/Χρεωστική



Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω της συνομιλίας και του email τους στο Telegram
21. Το VavaView IPTV


Το VavaView είναι μια σχετικά νέα υπηρεσία IPTV στη σκηνή. Το σύνθημά τους λέει "έχουμε σίγουρα κάτι για εσάς".

Με μια συνδρομή στο VavaView, οι χρήστες θα λάβουν πάνω από 19.000 ζωντανά κανάλια, VOD, PPV και έως και πέντε συνδέσεις.

Τιμή: Ξεκινά από 16 $/μήνα. Διαθέτουν επίσης δωρεάν δοκιμή 24 ωρών.



Αριθμός καναλιών: Πάνω από 19.000



συνδέσεις: 1, αλλά μπορούν να λάβουν έως και 5



IP Τοποθεσία Κλειδωμένη: Όχι.



Φιλικό προς το VPN: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.



Αθλητικά πακέτα: Ναι.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.



URL M3U: Ναι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.



PPV: Ναι.



Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.



Catch Up: Ναι.



Επιλογές πληρωμής: PayPal και Πιστωτική/Χρεωστική






Υποστήριξη Πελατών: Ναι Υποστήριξη 24/7 μέσω email και συνομιλίας μέσω Telegram.
22. Viewsible IPTV


Viewsible είναι ένα άλλο νέο όνομα σε αυτήν τη λίστα υπηρεσιών IPTV. Το ωραίο με αυτά είναι ότι προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή 24 ωρών για νέους χρήστες.

Η συνδρομή στο Viewsible συνοδεύεται από περισσότερα από 15.000 ζωντανά κανάλια, VOD, PPV και μία σύνδεση.


Τιμή: Από 10,00 $/μήνα. Διαθέτουν επίσης δωρεάν δοκιμή 24 ωρών.


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 15.000


Συνδέσεις: 1, αλλά μπορείτε να λάβετε περισσότερες


IP Τοποθεσία Κλειδωμένη: Όχι.


Φιλικό προς το VPN: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά πακέτα: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Ναι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Ναι.


Επιλογές πληρωμής: Bitcoin, PayPal, and Credit/Debit


Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω ζωντανής συνομιλίας, email και συχνά επικοινωνίας


23. SupremeTV IPTV



Το SupremeTV είναι μια ευρωπαϊκή υπηρεσία IPTV που ισχυρίζεται ότι διαθέτει «μεγάλη ποικιλία ζωντανής τηλεόρασης και VOD από όλο τον κόσμο».

Μια συνδρομή στο SupremeTV περιλαμβάνει πάνω από 15.000 ζωντανά κανάλια, VOD, PPV, μία σύνδεση και πολλά άλλα.



Τιμή: Κάτω από 18 $/μήνα



Αριθμός καναλιών: Πάνω από 15.000



Συνδέσεις: 1 με το βασικό πακέτο, αλλά μπορεί να πάρει έως και 3



Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.



VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.



Αθλητικά πακέτα: Ναι.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.



URL M3U: Ναι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.



PPV: Ναι.



Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.



Catch Up: Ναι.



Επιλογές πληρωμής: Bitcoin , PayPal και Πίστωση/Χρέωση



Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω υποστήριξης Telegram.




24. Pelican Hosting IPTV


Το Pelican Hosting είναι ένα άλλο γνωστό όνομα σε αυτήν τη λίστα υπηρεσιών IPTV. Ισχυρίζονται ότι είναι ο «πρωταρχικός και οικονομικός προορισμός ψυχαγωγίας».




Μια συνδρομή στο Pelican Hosting περιλαμβάνει πάνω από 10.000 ζωντανά κανάλια, VOD, PPV και τρεις συνδέσεις με το βασικό πακέτο.


Τιμή: Από 15,00 $/μήνα. Διαθέτουν επίσης δωρεάν δοκιμή 24 ωρών.


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 10.000


Συνδέσεις: 3 με την τυπική συσκευασία


Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.


VPN Friendly: Yes. Works perfectly with IPVanish.


Sports Packages: Yes.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Ναι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.


PPV: Ναι.


Κανάλια για ενήλικες: Ναι.

Τοπικά κανάλια: Ναι.


Catch Up: Όχι.


Επιλογές πληρωμής: PayPal & Bitcoin


Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω ζωντανής συνομιλίας, email και μέσων κοινωνικής δικτύωσης


25. XoomsTV IPTV



Το XoomsTV κατατάσσει τη λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες IPTV λόγω της πρόσφατης δημοτικότητάς του. Εγγυούνται μια "αξιόπιστη υπηρεσία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε με εξαιρετική ποιότητα ροής και φιλική υποστήριξη 24/7."

Η συνδρομή XoomsTV διαθέτει πάνω από 15.000 ζωντανά κανάλια, VOD, PPV και έως τρεις συνδέσεις με το βασικό πακέτο.



Τιμή: Το τυπικό πακέτο κοστίζει κάτω από 15 $/μήνα. Προσφέρουν επίσης 24ωρη δωρεάν δοκιμή.



Number of Channels: Over 15,000



Connections: Up to 3.



IP Location Locked: No.



VPN Friendly: Yes. Works perfectly with IPVanish.



Sports Packages: Yes.



Electronic Program Guide (EPG): Yes.



M3U URL: Yes.



Video On Demand: Yes.



PPV: Yes.



Adult Channels: Yes.

Local Channels: Yes.



Catch Up: Yes.



Payment Options: PayPal, Credit/Debit, and Bitcoin



Customer Support: Yes through Telegram chat and email.




Warning! Protect Yourself With IPVanish VPNΟι περισσότεροι κόφτες καλωδίων χρησιμοποιούν IPVanish VPN και δικαίως.

Οι δωρεάν εφαρμογές ροής, τα πρόσθετα και οι υπηρεσίες IPTV που χρησιμοποιείτε συνήθως φιλοξενούνται σε μη ασφαλείς διακομιστές.

Χωρίς IPVanish, η διεύθυνση IP σας καταγράφεται.

Η διεύθυνση IP σας οδηγεί στην τοποθεσία και την ταυτότητά σας, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τόσο το απόρρητο όσο και την ασφάλειά σας.

Η τρέχουσα αναγνωριστική διεύθυνση IP σας είναι 47.41.32.59

Όταν χρησιμοποιείτε το IPVanish, η πραγματική σας διεύθυνση IP θα μετατραπεί σε μια ανώνυμη νέα.

Το IPVanish VPN θα σας παρέχει μια ανώνυμη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Αυτό θα αποτρέψει τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/προσθηκών, τις κυβερνητικές υπηρεσίες και οποιοδήποτε τρίτο μέρος από το να καταγράψουν αυτά που έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το πιο δημοφιλές VPN μεταξύ των κοπτικών καλωδίων είναι το IPVanish λόγω των απίστευτων γρήγορων ταχυτήτων και της πολιτικής μηδενικού καταγραφής.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα VPN που είναι γρήγορο, καθώς κάνουμε ροή μεγάλων αρχείων HD. Είναι επίσης σημαντικό να βρείτε ένα που δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής για το τι έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές τους ενώ είναι συνδεδεμένοι.

Η ρύθμιση του IPVanish VPN στη συσκευή ροής σας είναι απλή!



Βήμα 1 Εγγραφείτε για έναν λογαριασμό IPVanish VPN κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αυτός ο αποκλειστικός σύνδεσμος σας παρέχει μια τεράστια έκπτωση.

Εγγραφείτε για λογαριασμό IPVanish και εξοικονομήστε 63% με το ετήσιο πρόγραμμα

Βήμα 2 – Από την αρχική οθόνη τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την Εύρεση.

Για όσους από εσάς χρησιμοποιείτε συσκευές Android TV, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή IPVanish απευθείας μέσω του Google Play Store.



Βήμα 3 – Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην Αναζήτηση.



Βήμα 4 – Πληκτρολογήστε "Ipvanish" και κάντε κλικ στην πρώτη επιλογή.



Βήμα 5 – Κάντε κλικ στην εφαρμογή IPVanish VPN.



Βήμα 6 – Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη.



Βήμα 7 – Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή IPVanish, κάντε κλικ στο Άνοιγμα.



Βήμα 8– Εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας IPVanish και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση.

Θα λάβετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας όταν εγγραφείτε για έναν λογαριασμό .



Βήμα 9 – Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση.



Βήμα 10 – Κάντε κλικ στο OK.



Βήμα 11 - Επιτυχία! Η αναγνωριστική διεύθυνση IP σας έχει αλλάξει και είστε πλέον ανώνυμοι.



Κάντε κλικ στο κουμπί Αρχική σελίδα στο τηλεχειριστήριό σας και το VPN θα παραμείνει σε λειτουργία στο παρασκήνιο.

Συγχαρητήρια! Τώρα προστατεύεστε από το IPVanish, που σημαίνει ότι όλα όσα μεταδίδετε σε ροή ή έχετε πρόσβαση μέσω του Firestick ή του Android TV Box σας είναι κρυμμένα από τον υπόλοιπο κόσμο.

Εάν χρειαστεί ποτέ να διακόψετε την υπηρεσία VPN, απλώς επανεκκινήστε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο κουμπί ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ.

Τώρα μπορείτε να ρυθμίσετε το IPVanish VPN σε όλες τις άλλες συσκευές σας που είναι συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το IPVanish σε απεριόριστες συσκευές!


Καλύτερες υπηρεσίες IPTV (Επαληθευμένη)


Οι ακόλουθες υπηρεσίες είναι επαληθευμένες, νόμιμες Υπηρεσίες IPTV. Αυτές οι εφαρμογές είναι άμεσα διαθέσιμες για εγκατάσταση από αξιόπιστα καταστήματα εφαρμογών όπως το Google Play και το Amazon App Store.



Όλοι αυτοί οι πάροχοι μπορούν επίσης να βρεθούν στη λίστα μας με τις Νομικές Υπηρεσίες IPTV .


1. fuboTV (υπηρεσία με κορυφαία βαθμολογία της TROYPOINT)


Το FuboTV βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των επαληθευμένων υπηρεσιών IPTV για διάφορους λόγους. Το καλύτερο μέρος για το fuboTV είναι η δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για νέους χρήστες!




Αυτός ο πάροχος IPTV προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα με τα πιο δημοφιλή για 69,99 $/μήνα για περισσότερα από 115 κανάλια και DVR.

Μερικά από τα αξιοσημείωτα κανάλια που προσφέρει το fuboTV περιλαμβάνουν τα ESPN, TNT, TBS, FS1, CNN, TBS, TruTV, MLB Network, NBA TV, Cartoon Network και άλλα.


Τιμή: Ξεκινώντας από 69,99 $ ανά μήνα με μια επιλογή δωρεάν δοκιμής 7 ημερών


Αριθμός καναλιών: 100+


Συνδέσεις: 2 με τυπικό σχέδιο, μπορούν να λάβουν περισσότερα


Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.


VPN Friendly: Όχι, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με VPN Split Tunneling


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Όχι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Όχι.


Πακέτα Premium Sports: Όχι.


PPV: Όχι.


Κανάλια για ενήλικες: Όχι.


Catch Up: Όχι.


Υποστήριξη πελατών: Ναι, το τηλέφωνο, το email και άλλα είναι διαθέσιμα για υποστήριξη.


fuboTV Review & Info


Δωρεάν δοκιμή Fubo – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


2. Φίλων



Το Philo είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους απολαμβάνουν ψυχαγωγικά και ειδησεογραφικά κανάλια. Ακριβώς όπως το fuboTV, το Philo προσφέρει επίσης δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για νέους χρήστες!

Αυτή η υπηρεσία IPTV κοστίζει 20,00 $ το μήνα για περισσότερα από 60 κανάλια και απεριόριστο DVR.

Μερικά κανάλια που προσφέρει η Philo περιλαμβάνουν τα AMC, BBC America, Nickelodeon, A&E, Comedy Central, Discovery, HGTV, Hallmark Channel και άλλα.



Τιμή: Ένα πρόγραμμα για 20 $/μήνα, με επιλογή δωρεάν δοκιμής 7 ημερών



Αριθμός καναλιών: Πάνω από 60



συνδέσεις: Έως 3



IP Τοποθεσία Κλειδωμένη: Όχι.






Φιλικό προς το VPN: Ναι. Λειτουργεί με το IPVanish.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.



URL M3U: Όχι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Όχι.



Πακέτα Premium Sports: Όχι.



PPV: Όχι.



Κανάλια για ενήλικες: Όχι.



Catch Up: Όχι.



Υποστήριξη πελατών: Ναι, τηλέφωνο, email και άλλα είναι διαθέσιμα για υποστήριξη.



Philo Review




3. Tugo TV


Η TugoTV ολοκληρώνει τη λίστα μας με τις καλύτερες υπηρεσίες IPTV καθώς ισχυρίζονται ότι «αλλάζουν την τηλεόραση για τα καλά».

Η συνδρομή στο TugoTV περιλαμβάνει πάνω από 125 ζωντανά κανάλια, τοπικά κανάλια, τρεις συνδέσεις και πολλά άλλα για 29,99 $ το μήνα. Catch Up: Ναι, 7 ημέρες καλύψουν τη διαφορά. Επιλογές πληρωμής: PayPal και Πίστωση/Χρέωση


Τιμή: Το τυπικό πακέτο κοστίζει 29,99 $/μήνα. Προσφέρουν επίσης μια δωρεάν δοκιμή 3 ημερών.


Αριθμός καναλιών: Πάνω από 125


Συνδέσεις: 3


Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.


Φιλικό προς το VPN: Ναι. Λειτουργεί τέλεια με το IPVanish.


Αθλητικά κανάλια: Ναι.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Όχι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Όχι.


PPV: Όχι.


Κανάλια για ενήλικες: Όχι.

Τοπικά κανάλια: Ναι. Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω ηλεκτρονικών εισιτηρίων και email. 4. Vidgo Εάν ψάχνετε για μια νεότερη εναλλακτική από άλλες σε αυτήν τη λίστα, το Vidgo μπορεί να είναι η επιλογή για εσάς. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε 3 ταυτόχρονες συνδέσεις και τη δυνατότητα πρόσβασης στο λογισμικό TV Everywhere με αυτήν την υπηρεσία.
















Μερικά δημοφιλή κανάλια που προσφέρει το Vidgo περιλαμβάνουν τα ABC, CBS, A&E, BTN, ESPN, FOX, Fox News, Lifetime, TLC και άλλα.


Τιμή: 53 $/μήνα με την Ειδική μας Έκπτωση.





Αριθμός καναλιών: 90


Συνδέσεις: Έως 3 ταυτόχρονες ροές


IP Τοποθεσία Κλειδωμένη: Όχι.


Φιλικό προς το VPN: Ναι. Λειτουργεί με το IPVanish.


Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.


URL M3U: Όχι.


Βίντεο κατ' απαίτηση: Όχι.


Πακέτα Premium Sports: Όχι.


PPV: Όχι.


Κανάλια για ενήλικες: Όχι.


Catch Up: Όχι.


Υποστήριξη πελατών: Ναι. Τηλέφωνο, email και ηλεκτρονική υποστήριξη.


Vidgo Review & Information


5. Το Sling TV



Sling είναι ένας άλλος επαληθευμένος πάροχος IPTV που μπορεί να είναι μια σταθερή επιλογή για την απόρριψη ακριβών πακέτων καλωδίων. Αυτήν τη στιγμή προσφέρουν δωρεάν δοκιμή για νέους χρήστες. Τιμή: Το τυπικό πρόγραμμα ξεκινά από 35 $/μήνα. Οι νέοι χρήστες μπορούν να λάβουν έκπτωση 50% με την Ειδική μας Έκπτωση .

Αυτός ο πάροχος IPTV προσφέρει δύο διαφορετικά προγράμματα με την ένδειξη "Sling Orange" και "Sling Blue" που κοστίζουν 35 $/μήνα για περισσότερα από 30 κανάλια και περιορισμένο DVR.

Η σειρά καναλιών του Sling επισημαίνεται από τα ESPN, TNT, AMC, HGTV, A&E, History, CNN, Fox News, NFL Network, FS1, Discovery, Lifetime και άλλα. Αριθμός καναλιών: 50+ Συνδέσεις: Έως 3 IP Τοποθεσία Κλειδωμένη: Όχι. Φιλικό προς το VPN: Ναι. Λειτουργεί με το IPVanish. Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι. URL M3U: Όχι. Βίντεο κατ' απαίτηση: Όχι. Πακέτα Premium Sports: Όχι. PPV: Όχι. Κανάλια για ενήλικες: Όχι. Catch Up: Όχι. Υποστήριξη πελατών: Ναι, τηλέφωνο, email και άλλα είναι διαθέσιμα για υποστήριξη. Sling TV Review 6. YouTube TV



































































Το YouTube TV είναι μια από τις πιο γνωστές επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV που προσφέρει ζωντανό περιεχόμενο και περιεχόμενο κατ' απαίτηση.

Αυτός ο πάροχος IPTV κοστίζει 64,99 $/μήνα για περισσότερα από 85 κανάλια και απεριόριστο DVR.

Τα αξιοσημείωτα κανάλια που προσφέρει το YouTube TV αποτελούνται από τα MTV, BET, Comedy Central, ESPN, TNT, FS1, CNN, Fox News, HGTV, CBS, NBC και άλλα.



Τιμή: Ξεκινά από 64,99 $ ανά μήνα με μια δωρεάν δοκιμαστική επιλογή 14 ημερών



Αριθμός καναλιών: 85+



Συνδέσεις: Έως 3 ταυτόχρονες ροές



IP Τοποθεσία Κλειδωμένη: Όχι.



Φιλικό προς το VPN: Ναι. Λειτουργεί με το IPVanish.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.



URL M3U: Όχι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Όχι.



Πακέτα Premium Sports: Όχι.



PPV: Όχι.



Κανάλια για ενήλικες: Όχι.



Catch Up: Όχι.



Υποστήριξη πελατών: Ναι, τηλέφωνο, email και άλλα είναι διαθέσιμα για υποστήριξη.



Κριτική και πληροφορίες YouTube TV




7. Ζωντανή τηλεόραση Hulu



Αν και είναι περισσότερο γνωστό για την υπηρεσία VOD, το Hulu διαθέτει επίσης μια υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια.

Αυτός ο πάροχος ζωντανής τηλεόρασης κοστίζει 69,99 $/μήνα για περισσότερα από 65 κανάλια και 50 ώρες περιορισμένης αποθήκευσης DVR.

Αυτό το πακέτο $69,99 συνοδεύεται επίσης με Disney Plus και ESPN Plus χωρίς πρόσθετες χρεώσεις.

Τα δημοφιλή κανάλια που προσφέρει το Hulu Live TV περιλαμβάνουν CBS, ABC, CNN, A&E, Fox News, ESPN, Lifetime, HGTV, FX, ΗΠΑ, TruTV, TNT, TLC και άλλα.



Τιμή: Ξεκινώντας από 69,99 $ ανά μήνα (περιλαμβάνει Hulu Live TV, Disney Plus και ESPN Plus)



Αριθμός καναλιών: 65+






Συνδέσεις: 2



IP Τοποθεσία Κλειδωμένη: Όχι.



Φιλικό προς το VPN: Όχι, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το VPN Split Tunneling



Οδηγό ηλεκτρονικού προγράμματος (EPG): Ναι.



URL M3U: Όχι.



Video On Demand: No.



Premium Sports Packages: No.



PPV: No.



Adult Channels: No.



Catch Up: No.



Customer Support: Yes, phone, email, and more are available for support.



Hulu Live TV Review & Info




8. DirecTV Stream



Previously known as “AT&T TV” DirecTV Stream is the rebranded live TV provider that still offers channels in various categories for watching live channels.

DirecTV Stream costs $69.99/month for over 65 channels and unlimited cloud DVR storage.

Το DirecTV Stream διαθέτει μια σειρά καναλιών που περιλαμβάνει ESPN, FS1, Fox Sports, ESPN 2, MLB Network, TNT, AMC, A&E και άλλα.



Τιμή: Από 69,99 $/μήνα. Τα premium σχέδιά τους περιλαμβάνουν συνδρομή HBO Max.



Αριθμός καναλιών: 65+



Συνδέσεις: 3



Τοποθεσία IP Κλειδωμένη: Όχι.



VPN Friendly: Ναι. Λειτουργεί με το IPVanish.



Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι.



URL M3U: Όχι.



Βίντεο κατ' απαίτηση: Ναι.



Πακέτα Premium Sports: Διαθέσιμα.



PPV: Όχι.



Κανάλια για ενήλικες: Όχι.



Catch Up: Ναι.



Υποστήριξη πελατών: Ναι μέσω email και τηλεφώνου.



Αναθεώρηση ροής DirecTV




Δημοσκόπηση IPTV – Αύγουστος 2022



Θέλουμε τη συμβολή σας! Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη Δημοσκόπηση Υπηρεσιών IPTV για να μας ενημερώσετε ποια είναι η αγαπημένη σας Υπηρεσία IPTV.



Βοηθήστε μας να προσδιορίσουμε την καλύτερη διαθέσιμη υπηρεσία IPTV. Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία IPTV; *
Apollo Group TV
Falcon TV
Voodoo Streams
Ναι IPTV
Τζόκερ IPTV
Bunny Streams
King IPTV
IPTV Nikon
Necro IPTV
XtremeHD IPTV
Υπηρεσίες OneTV
LemoTV
Typhoon Labs
Kemo IPTV
Τάσεις IPTV
SuperPro
Ηχητικός
SSTV IPTV
Flex IPTV
Ασφαλής ροή OTT
VavaView IPTV
Ορατό
SupremeTV
Φιλοξενία Pelican
XoomsTV
fuboTV
Vidgo
Philo
Pluto TV
Sling TV
YouTube TV
Hulu
Ροή DirecTV


Δωρεάν υπηρεσίες IPTV

Εκτός από τους παρόχους ζωντανής τηλεόρασης επί πληρωμή, υπάρχουν επίσης εκατοντάδες δωρεάν εφαρμογές IPTV που μπορούν να εγκαταστήσουν οι χρήστες στις συσκευές Fire TV και Android τους.

Ενώ πολλές από αυτές τις εφαρμογές είναι δημοφιλείς, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι δωρεάν εφαρμογές IPTV προσφέρουν περιορισμένες επιλογές καναλιών, πολλές φορές μπορούν να αποθηκευτούν στην προσωρινή μνήμη και μπορούν να βγουν εκτός σύνδεσης χωρίς προειδοποίηση. Αυτό είναι παρόμοιο με τη χρήση των πρόσθετων Kodi Live TV .




Συνιστάται η χρήση μιας από τις επί πληρωμή υπηρεσίες IPTV που αναφέρονται παραπάνω για μια καλύτερη συνολική εμπειρία ροής.

Και όπως και οι επί πληρωμή υπηρεσίες IPTV, υπάρχουν επίσης «μη επαληθευμένες» και «επαληθευμένες» επιλογές για δωρεάν υπηρεσίες IPTV.
Καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες IPTV (Μη επαληθευμένες)


Δεδομένου ότι ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες για εγκατάσταση μέσω του Amazon ή του Google Play, δεν γνωρίζουμε εάν διαθέτουν την κατάλληλη άδεια χρήσης για τα κανάλια που παραδίδουν. Να χρησιμοποιείτε πάντα ένα VPN με τυχόν μη επαληθευμένες εφαρμογές IPTV.



Ζωντανή Net TV

Η εφαρμογή LiveNet TV διαθέτει περισσότερα από 800 αθλητικά, ειδήσεις, μαγειρική, μουσική, παιδικά, θρησκευτικά και ψυχαγωγικά κανάλια όλα δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν απαιτείται να εγγραφούν ή να εγγραφούν σε κανένα πακέτο.

Ορισμένες από τις δυνατότητες αυτής της εφαρμογής περιλαμβάνουν υποστήριξη Chromecast, υποστήριξη εξωτερικής αναπαραγωγής (MX player, XMTV Android), καθημερινές ενημερώσεις καναλιών και ειδοποιήσεις.

Ανασκόπηση TV LiveNet & Λεπτομέρειες



Swift Streamz Το

Swift Streamz είναι μια πολύ γνωστή δωρεάν εφαρμογή IPTV που χρησιμοποιείται από χιλιάδες κοπτήρες καλωδίων από όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν εκατοντάδες κανάλια και μερικές από τις επισημασμένες κατηγορίες του περιλαμβάνουν Διεθνή, Παιδιά, Ειδήσεις, Αθλητικά, Θρησκεία, Ψυχαγωγία και άλλα.

Ανασκόπηση & λεπτομέρειες του Swift Streamz



Kraken TV

Το Kraken TV είναι μια άλλη ποιοτική, δωρεάν εφαρμογή ζωντανής τηλεόρασης και ένας κλώνος του άλλοτε δημοφιλούς Swift Streamz.

Απολαύστε τις καλύτερες εκπομπές από τις κατηγορίες του Kraken TV, όπως USA TV, UK TV, Swift Movies, Kids TV, Wildlife, Sports TV και άλλα.

Κριτική Kraken TV & Λεπτομέρειες



USTVGO

Αν και το USTVGO δεν είναι εφαρμογή, θεωρήσαμε ότι ήταν απαραίτητο να το συμπεριλάβουμε σε αυτήν τη λίστα.

Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά κανάλια των ΗΠΑ, με περισσότερα από 60 δωρεάν κανάλια για να διαλέξετε.

Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Firestick/Fire TV, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Amazon Silk Browser για πρόσβαση στο USTVGO για μια εξαιρετική εμπειρία ροής.

USTVGO Review & Details NordVPN . TVTap

Σημαντική Σημείωση: Για όσους χρησιμοποιούν VPN, ο ιστότοπος USTVGO λειτουργεί ΜΟΝΟ με Surfshark ή





TVTap είναι μια δημοφιλής εφαρμογή ζωντανής ροής με τόνους καναλιών διαθέσιμα για χρήση.

Αυτή η εφαρμογή διαθέτει μια απλή διεπαφή που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε σε όλες τις επιλογές, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων κατηγοριών.


Δοκιμάστε το IPVanish χωρίς κίνδυνο τώρα!


TVTap Review & Details Το



Oreo TV

Oreo TV είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή ζωντανής ροής με κατηγορίες καναλιών σε όλο τον κόσμο.

Οι χρήστες θα βρουν ενότητες για Ειδήσεις, Ψυχαγωγία, Αθλητικά, Ταινίες, Διεθνείς και πολλά άλλα.

Ανασκόπηση της τηλεόρασης Oreo & Λεπτομέρειες



Ola TV

Πολλοί είναι εξοικειωμένοι με το Ola TV, καθώς αυτή η δωρεάν εφαρμογή ροής είναι βασικό στοιχείο στην κοινότητα IPTV για αρκετά χρόνια.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του Ola TV APK. Αυτό περιλαμβάνει τις εκδόσεις Ola TV 7, 8, 9 και τώρα 10.

Ανασκόπηση & Λεπτομέρειες TV Ola



HD Streamz Το

HD Streamz παρέχει πάνω από 1.000 ζωντανά κανάλια σε 19 χώρες σε διάφορα είδη.

Μερικά από τα διεθνή κανάλια περιλαμβάνουν τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, τη Νότια Αφρική, τη Σαουδική Αραβία, την Ολλανδία και άλλα.

Αναθεώρηση & λεπτομέρειες HD Streamz
Καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες IPTV (Επαληθευμένο)


Οι ακόλουθες δωρεάν υπηρεσίες είναι επαληθευμένες, νόμιμες εφαρμογές IPTV. Αυτές οι εφαρμογές είναι άμεσα διαθέσιμες για εγκατάσταση από αξιόπιστα καταστήματα εφαρμογών όπως το Google Play και το Amazon App Store.



Pluto TV

Το Pluto TV έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια κόφτες καλωδίων σε όλο τον κόσμο.

Αυτός ο νόμιμος πάροχος IPTV προσφέρει εκατοντάδες ζωντανά κανάλια μαζί με χιλιάδες τηλεοπτικές σειρές κατά παραγγελία, ταινίες και πολλά άλλα δωρεάν.

Μπορείτε επίσης να βρείτε το Pluto TV στη λίστα μας με τους καλύτερους δωρεάν ιστότοπους ροής ταινιών .

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Pluto TV



Airy TV



Η Airy TV είναι μια εφαρμογή all-in-one που λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή ροής. Με περισσότερα από 100 ζωντανά κανάλια, αυτή η εφαρμογή αποτελεί μια εξαιρετική δωρεάν επιλογή για ροή IPTV.

Εκτός από την εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας το Airy TV απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας χωρίς να εγγραφείτε ή να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Εγκατάσταση της εφαρμογής Airy TV



Peacock TV

Από την άφιξή του τον Ιούλιο του 2020, το Peacock TV έχει εισβάλει στη σκηνή ροής με περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες και όλο και περισσότερο.

Και για να μείνει μακριά από τον ανταγωνισμό, έχει προσθέσει ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στη λίστα της.

Κάντε κλικ στην καρτέλα Κανάλια και θα μεταφερθείτε σε ένα EPG όπου μπορείτε να σαρώσετε τις εκπομπές που μεταδίδονται στο συγκεκριμένο κανάλι.


Δοκιμάστε το IPVanish χωρίς κίνδυνο τώρα!


Εγκαταστήστε την εφαρμογή Peacock TV



XUMO TV

Ενώ το XUMO είναι πιο δημοφιλές για το δωρεάν περιεχόμενό του σε VOD, αυτή η εφαρμογή που βασίζεται στο Irvine διαθέτει επιλογές ζωντανών καναλιών που είναι μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες σήμερα.

Με περισσότερα από 190 διαφορετικά κανάλια, οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστη ψυχαγωγία, από έκτακτες ειδήσεις έως εκπομπές stand-up comedy.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή BAD TV



PLEX

Ο δημοφιλής διακομιστής Plex Media ανακοίνωσε την προσθήκη ενός τμήματος Live TV στην υπηρεσία του. Αυτό περιλάμβανε πάνω από 80 δωρεάν ζωντανά κανάλια.

Και καθώς μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο Plex, θα απολαύσετε τις 14.000 ταινίες, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές εκπομπές του.

Εγκαταστήστε το Plex Media Server







TikiLive

Η εφαρμογή TikiLive είναι μια νεότερη εφαρμογή με πάνω από 25 ζωντανά κανάλια και εκατοντάδες ταινίες σε διάφορες κατηγορίες.

Μερικά από τα αξιοσημείωτα κανάλια που παρέχονται από το TikiLive περιλαμβάνουν τα EuroNews, NewsMax, Law & Crime, Impact Wrestling και πολλά άλλα.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή TikiLive



Οκτώ

Το VUit είναι μια δωρεάν εφαρμογή Live TV που προσφέρει τοπικές ειδήσεις από περισσότερους από 200 σταθμούς σε όλη τη χώρα.

This is a live streaming app that solves the problem of finding local channels.

Το VUit έχει μια αυξανόμενη λίστα καναλιών, καθώς προστίθενται περισσότερες επιλογές στις κατηγορίες Τοπικές Ειδήσεις, Καιρός και Αθλητικά.



Εγκατάσταση της εφαρμογής VUit Το



DistroTV

DistroTV είναι μια εφαρμογή IPTV που παρέχει εκατοντάδες δωρεάν ζωντανά κανάλια και περιεχόμενο VOD.

Μερικά από τα επισημασμένα κανάλια περιλαμβάνουν PeopleTV, CineLife, EuroNews, ACC Network, World Poker Tour, Real Vision και πολλά άλλα.



Εγκαταστήστε την εφαρμογή







DistroTV Herogo TV

Το Herogo TV είναι μια από τις νεότερες εφαρμογές IPTV με περισσότερα από 100 δωρεάν κανάλια μαζί με χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Μερικά από τα αξιοσημείωτα κανάλια που παρέχονται από το Herogo TV περιλαμβάνουν το EuroNews, το World Poker Tour, το E-Sports Television, το Kaloopy TV και άλλα.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Herogo TV







Εάν είστε λάτρης των ζωντανών σπορ, φροντίστε να δείτε τη λίστα μας Δωρεάν Ιστότοπους ροής αθλητικών αγώνων .



Συνεχίστε παρακάτω για προγράμματα αναπαραγωγής IPTV, απαιτήσεις, νομιμότητα, συσκευές, εγγραφή για υπηρεσίες και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας κατά τη ροή.
IPTV Players

Ένα άλλο σημαντικό θέμα που πρέπει να αναφέρουμε όταν πρόκειται για ροή ζωντανής τηλεόρασης είναι η χρήση των συσκευών αναπαραγωγής IPTV .


Δοκιμάστε το IPVanish χωρίς κίνδυνο τώρα!


Το πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εισάγετε οποιαδήποτε σύνδεση URL M3U ή κωδικούς Xtream από μια υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης για βελτιωμένη εμπειρία ροής.

Εάν είστε άπληστος χρήστης IPTV, πιθανότατα έχετε δοκιμάσει διάφορες συσκευές αναπαραγωγής IPTV συμβατές με την υπηρεσία σας.

Παρακάτω παραθέτουμε τις πιο δημοφιλείς συσκευές αναπαραγωγής IPTV που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια κόφτες καλωδίων.



TiviMate

Το TiviMate είναι η πιο δημοφιλής συσκευή αναπαραγωγής IPTV που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια κόπτες καλωδίων.

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως προγραμματισμένες εγγραφές , δυνατότητα πολλαπλών λιστών αναπαραγωγής, προσαρμόσιμος οδηγός τηλεόρασης (EPG) και πολλά άλλα.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας δωρεάν έκδοσης και μιας πληρωμένης έκδοσης για υπηρεσία.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή



TiviMate IPTV Smarters Pro

Το IPTV Smarters Pro είναι μια μακροχρόνια εφαρμογή που συνδυάζεται καλά με σχεδόν οποιαδήποτε υπηρεσία IPTV προτιμάτε.

Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή που προτιμάτε, συμπεριλαμβανομένων των Firestick, Fire TV, κουτιών Android TV και άλλων.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του IPTV Smarters Pro είναι η δυνατότητα εγκατάστασης του σε iPhone ή iPad για ζωντανή τηλεόραση εν κινήσει.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή IPTV Smarters Pro



Perfect Player Το

Perfect Player προσφέρει μια κομψή διεπαφή χρήστη με οδηγό τηλεόρασης και πολλές επιλογές καναλιών.

Για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV σε διάφορες χώρες εκτός των ΗΠΑ, το Perfect Player είναι μια υπέροχη επιλογή.

Διαθέτει υποστήριξη πολλών γλωσσών για Αγγλικά, Ελληνικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ισπανικά και Ουκρανικά.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Perfect Player



Smart IPTV (SIPTV) Το

Smart IPTV είναι ένα άλλο γνωστό πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV που συνδυάζεται καλά με οποιονδήποτε πάροχο ζωντανής τηλεόρασης.

Το Smart IPTV διαθέτει εξαιρετική διεπαφή και επιτρέπει την ενσωμάτωση πολλών λιστών αναπαραγωγής για να συνδυάσετε όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες σε μία.

Αν και πρόκειται για υπηρεσία επί πληρωμή, οι χρήστες χρειάζεται μόνο να παρέχουν μία πληρωμή που θα παρέχει εφ' όρου ζωής πρόσβαση σε αυτήν τη συσκευή αναπαραγωγής IPTV.



Εγκαταστήστε την εφαρμογή Smart IPTV



IPTV Extreme Pro

Το IPTV Extreme Pro είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ζωντανής τηλεόρασης με φιλική διεπαφή χρήστη και λειτουργεί εξαιρετικά με οποιονδήποτε πάροχο IPTV προσφέρει διεύθυνση URL M3U.

Αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής παρέχει ρυθμίσεις για εξωτερικές συσκευές αναπαραγωγής, εγγραφή, Chromecast, γονικούς ελέγχους και άλλα.


Δοκιμάστε το IPVanish χωρίς κίνδυνο τώρα!


Εγκατάσταση εφαρμογής IPTV Extreme Pro



iMPlayer Το

iMPlayer είναι ένα άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV που διαθέτει δωρεάν και premium έκδοση για τους χρήστες του.

Οι χρήστες θα έχουν πολλές πρόσθετες λειτουργίες με την έκδοση premium που περιλαμβάνουν δυνατότητες catch-up, επανατύλιξη, multiview, κλείδωμα καναλιών και πολλά άλλα.

Υπάρχουν τόνοι υπηρεσιών IPTV που λειτουργούν καλά με το iMPlayer που θα παίξουν χωρίς buffer για την απόλαυση ροής σας.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή





iMPlayer XCIPTV

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής ζωντανής τηλεόρασης XCIPTV είναι εντελώς δωρεάν και είναι συμβατό με τόνους συσκευών και υπηρεσιών ροής.

Το XCIPTV είναι εύκολο στην εγκατάσταση και παρέχει μια υπέροχη διεπαφή με έναν οδηγό τηλεόρασης και πολλά άλλα.

Λειτουργεί επίσης με διάφορες εξωτερικές συσκευές αναπαραγωγής βίντεο, όπως το MX Player , το οποίο θα μειώσει το buffer για ομαλή αναπαραγωγή.

Εγκατάσταση εφαρμογής XCIPTV



Flix IPTV Το

Flix IPTV είναι ένα άλλο γνωστό πρόγραμμα αναπαραγωγής ζωντανής τηλεόρασης μεταξύ των κοπτικών καλωδίων. Αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής απαιτεί από τους χρήστες να ανεβάσουν τόσο μια διεύθυνση MAC όσο και μια διεύθυνση URL M3U από μια υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης για χρήση.

Οι κύριες κατηγορίες στο Flix IPTV περιλαμβάνουν Ζωντανή τηλεόραση, Ταινίες, Σειρές, Οδηγός αθλητικών, Ρυθμίσεις και Ανανέωση λίστας αναπαραγωγής.

Εγκατάσταση της εφαρμογής Flix IPTV Το MXL TV είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ζωντανής τηλεόρασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές ροής για τη σύζευξη της διεύθυνσης URL M3U της υπηρεσίας IPTV που προτιμάτε. Αυτό λειτουργεί επίσης με συσκευές iOS σε αντίθεση με ορισμένες συσκευές αναπαραγωγής IPTV.



MXL TV



The main categories within MXL TV include TV, Favorites, Movies, Series, View lists, Delete lists, Settings, and more.

Install MXL TV App








How To Install IPTV


Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι Υπηρεσίες IPTV είναι διαθέσιμες για εγκατάσταση σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή που βασίζεται σε Android προτιμάτε.


Συνήθως, μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές ως αυτόνομο APK (Android App).




Για οδηγίες εγκατάστασης, ανατρέξτε στον ιστότοπο κάθε υπηρεσίας για πλήρεις λεπτομέρειες εγκατάστασης. Απλώς αναζητήστε το όνομα της υπηρεσίας στο Google.


Αφού εγγραφείτε για μια μη επαληθευμένη υπηρεσία, θα πρέπει να λάβετε ένα email με οδηγίες εγκατάστασης.


Η εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση των περισσότερων μη επαληθευμένων Υπηρεσιών IPTV ονομάζεται Downloader. Η υπηρεσία σας πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει αυτήν την εφαρμογή για εγκατάσταση.


Εάν χρησιμοποιείτε Fire TV Stick/Fire TV, Android TV Box κ.λπ., μπορείτε να εγκαταστήσετε το Downloader χρησιμοποιώντας το παρακάτω σεμινάριο.


Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Downloader


Δοκιμάστε το IPVanish χωρίς κίνδυνο τώρα!

Εγκαταστήστε Samsung Plus TV (δωρεάν κανάλια IPTV)

Ο παρακάτω οδηγός στιγμιότυπου οθόνης παρακάτω θα σας δείξει πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή αναπαραγωγής IPTV για πρόσβαση σε δωρεάν ζωντανά κανάλια στη συσκευή σας.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα χρησιμοποιήσουμε το IPTV Smarters Pro για πρόσβαση στο Samsung TV Plus που φιλοξενεί πάνω από 700 ζωντανά κανάλια σε όλο τον κόσμο.

Αυτό είναι δυνατό λόγω της διεύθυνσης URL M3U που παρέχεται από το Samsung TV Plus.

Μπορείτε να βρείτε τα Smarters IPTV στο πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών TROYPOINT Rapid ή να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω οδηγό για εγκατάσταση.

1. Εγκαταστήστε τη δωρεάν εφαρμογή TROYPOINT στη συσκευή σας εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Αποκτήστε δωρεάν την εφαρμογή TROYPOINT

2. Εκκινήστε την εφαρμογή TROYPOINT και κάντε κλικ στο Πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών.



3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τα IPTV Smarters και κάντε κλικ στο κουμπί λήψης.



4. Περιμένετε να εγκατασταθεί η εφαρμογή.



5. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη του αρχείου, κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή.



6. Κάντε κλικ στο Install (Εγκατάσταση).



7. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.



8. Θα κυκλοφορήσει το IPTV Smarters Pro.



9. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην Αποδοχή.



10. Επιλέξτε τη συσκευή σας και κάντε κλικ στην Αποθήκευση. Σε αυτό το σεμινάριο χρησιμοποιούμε τηλεόραση.



11. Επιλέξτε Φόρτωση λίστας αναπαραγωγής ή Αρχείο/URL.



12. Όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο Allow.



13. Κάντε κλικ για να εισαγάγετε το όνομα της λίστας αναπαραγωγής



14. Πληκτρολογήστε STVPlus ή οποιοδήποτε άλλο όνομα προτιμάτε και κάντε κλικ στο Επόμενο.



15. Επιλέξτε M3U URL.



16. Κάντε κλικ για εισαγωγή M3U.



17. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη διεύθυνση URL ακριβώς όπως εμφανίζεται εδώ: https://i.mjh.nz/SamsungTVPlus/all.m3u8 και κάντε κλικ στο Επόμενο.






18. Κάντε κλικ στην Προσθήκη χρήστη.



19. Στη συνέχεια, θα συναντήσετε το χρήστη που προστέθηκε με επιτυχία! μήνυμα.



20. Κάντε κλικ στο Live TV.



21. Τώρα θα βλέπετε ζωντανά κανάλια για ροή.



Έχετε εγκαταστήσει με επιτυχία το IPTV στη συσκευή σας για ζωντανά κανάλια. Απολαμβάνω!
Είναι νόμιμη η IPTV;



Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ορισμένες μη επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV δεν έχουν την κατάλληλη άδεια χρήσης, οπότε ναι, θα θεωρούνταν παράνομες.


Είναι αδύνατο για εμάς (το προσωπικό της TROYPOINT) να προσδιορίσουμε εάν μια υπηρεσία IPTV διαθέτει την κατάλληλη άδεια χρήσης για τα κανάλια που παρέχει.


Λόγω της δυσκολίας να προσδιορίσουμε εάν μια υπηρεσία IPTV είναι νόμιμη ή όχι, ακολουθούμε την ακόλουθη στάση.

Η TROYPOINT δεν επαληθεύει εάν οι υπηρεσίες IPTV διαθέτουν ή όχι την κατάλληλη άδεια χρήσης για το περιεχόμενο που εκπέμπουν. Ο τελικός χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε εφαρμογή ή υπηρεσία χρησιμοποιείται στις συσκευές ροής του.


Εάν ένας αξιόπιστος διανομέας όπως η Amazon ή η Google περιλαμβάνει μια υπηρεσία IPTV στο επίσημο κατάστημα εφαρμογών τους, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι είναι νόμιμη. Το ίδιο ισχύει και για τα Android TV Boxes που περιλαμβάνουν το Google Play Store.


Λόγω των πόρων που διατίθενται σε αυτές τις μεγάλες εταιρείες, μπορούν εύκολα να προσδιορίσουν εάν μια υπηρεσία παρέχει την κατάλληλη άδεια χρήσης.


Δεν έχουμε δει μια κατάσταση στην οποία οι συνδρομητές γίνονται στόχος των αρχών επιβολής του νόμου ή αγωγών όταν τερματίζεται μια μη επαληθευμένη υπηρεσία IPTV. Πώς μπορούν να στοχοποιηθούν οι συνδρομητές IPTV όταν υποθέτουν ότι αγοράζουν μια νομική υπηρεσία;


Στα τέλη του 2020, το Κογκρέσο ενέκρινε ένα νομοσχέδιο που ταξινομεί την παροχή παράνομων υπηρεσιών ροής ως κακούργημα. Αυτό θα κάνει ελάχιστα για να σταματήσει αυτές τις μη επαληθευμένες υπηρεσίες, επειδή πολλές από αυτές λειτουργούν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.


Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πληρώνουν παράλογα χρηματικά ποσά κάθε μήνα σε αυτά τα μονοπώλια. Η αλλαγή είναι σίγουρα στον άνεμο και εκατομμύρια άνθρωποι απολαμβάνουν τώρα μη επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV, ενώ εξοικονομούν ένα φορτίο μετρητών.


Η μουσική βιομηχανία πέρασε από αυτόν τον ίδιο μετασχηματισμό και τώρα παρέχει προσιτές επιλογές στους καταναλωτές για να απολαμβάνουν απεριόριστη μουσική όπως το Spotify . Είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να ταφούν και οι παραδοσιακές εταιρείες καλωδιακής και δορυφορικής τηλεόρασης.


Δείτε τον λεπτομερή οδηγό μας παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νομιμότητα της IPTV και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν από τη ροή.


Είναι νόμιμη η IPTV; Διαβάστε πριν από τη ροή
Απαιτήσεις IPTV

Για να μεταδώσετε αποτελεσματικά τις υπηρεσίες IPTV, υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις που πρέπει πρώτα να λάβετε υπόψη.


Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας κατά τη χρήση IPTV





Η ροή ζωντανού βίντεο από το Διαδίκτυο απαιτεί ισχυρό εύρος ζώνης μέσω μιας υπηρεσίας Διαδικτύου υψηλής ταχύτητας.



Η προτεινόμενη ελάχιστη ταχύτητα λήψης για IPTV είναι περίπου 10 Mbps.






Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η χρήση πολλαπλών συσκευών IPTV ταυτόχρονα θα αφαιρέσει από τη συνολική διαθέσιμη ταχύτητα λήψης.



Οι περισσότεροι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν πρόσβαση σε Internet υψηλής ταχύτητας σε προσιτή τιμή. Εάν ζείτε σε μια τοποθεσία όπου δεν είναι διαθέσιμο, το δορυφορικό Internet μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.



Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TROYPOINT Speed ​​Test για να μετρήσετε την τρέχουσα ταχύτητα λήψης. Εάν δεν πληροί τα ελάχιστα που περιγράφονται παραπάνω, μια αναβάθμιση μέσω του παρόχου υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) είναι συνήθως φθηνή.



Ναι, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε ένα πιο γρήγορο πακέτο Διαδικτύου για λίγα δολάρια, αλλά θα ανακτήσετε αυτό και περισσότερα όταν ακυρώσετε την καλωδιακή ή δορυφορική υπηρεσία σας.


Υπηρεσία IPTV





Εκτός από το internet υψηλής ταχύτητας, απαιτείται και υπηρεσία IPTV.



Αυτά υπάρχουν σε όλες τις μορφές και θα βουτήξουμε πιο βαθιά σε αυτό το θέμα παρακάτω.


Συσκευή ροής που βασίζεται σε Android για IPTV





Οι χρήστες IPTV θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια συσκευή ροής που βασίζεται σε Android ή ένα IPTV Box .



Γιατί Android; Επειδή το Android είναι ένα ανοιχτό σύστημα που επιτρέπει την πλευρική φόρτωση εφαρμογών IPTV που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες μέσω των επίσημων καταστημάτων εφαρμογών.





Μπορείτε να βρείτε γνωστές εφαρμογές IPTV στις λίστες μας με τις καλύτερες εφαρμογές Firestick και τα καλύτερα κανάλια Firestick .



Οι πιο δημοφιλείς συσκευές ροής IPTV που υποστηρίζονται από Android

Amazon Fire TV Sticks
Amazon Fire TV Cube
NVIDIA Shield
MECOOL Android TV Boxes
Chromecast με Google TV
TiVoStream 4K
Γενικά Android TV Boxes



Τα γενικά Android TV Boxe είναι αυτά που συνήθως δεν φέρουν επωνυμία και διαθέτουν στοκ Android. Αυτά περιλαμβάνουν το ίδιο λειτουργικό σύστημα που υπάρχει σε τηλέφωνα και tablet.



Πολλοί άνθρωποι κάνουν το κρίσιμο λάθος να αγοράσουν τη λάθος συσκευή ροής όταν μπαίνουν για πρώτη φορά στην IPTV.

Η TROYPOINT συνιστά να αποφεύγετε πάση θυσία τις ακόλουθες συσκευές, Roku, Apple TV, Raspberry Pi και άλλα συστήματα που δεν είναι Android.


Οι καλύτερες συσκευές για IPTV



Επί του παρόντος, η πιο δημοφιλής συσκευή ροής IPTV είναι το Amazon Fire TV Stick 4K .





Η δημοτικότητα του Firestick πηγάζει από τη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών τρίτων που δεν είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου καταστήματος εφαρμογών της Amazon. Αυτή η διαδικασία αναφέρεται συχνά ως sideloading ή "jailbreaking".



Ορισμένες υπηρεσίες IPTV προσφέρουν μια βελτιστοποιημένη εφαρμογή, αλλά οι συνδρομητές πρέπει να φορτώσουν την εφαρμογή στη συσκευή.



Ένα άλλο μεγάλο σημείο πώλησης του Firestick είναι το χαμηλό του κόστος. Από τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, κοστίζει μόνο 49,99 $!






Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα μοντέλα του Fire TV Stick, αλλά προτείνουμε την έκδοση 4K λόγω των πιο ισχυρών προδιαγραφών του.



Το Firestick κατατάσσεται επίσης στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες συσκευές ροής .


Αγορές IPTV – Τι να ψάξετε



Όταν πρόκειται για την επιλογή μιας Υπηρεσίας IPTV, απαιτείται λίγη έρευνα. Εδώ είναι τα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε πριν αγοράσετε έναν πάροχο IPTV:

Τιμές & Επιλογές Πληρωμής
Γραμμή καναλιών (συμπεριλαμβανομένων των τοπικών καναλιών )
Αριθμός συνδέσεων (πόσες συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα στο πλαίσιο του προγράμματος)
Συμβατότητα VPN (απαραίτητο για μη επαληθευμένες υπηρεσίες)
Διαθεσιμότητα Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος (EPG).
Συμβατότητα εξωτερικής συσκευής αναπαραγωγής IPTV
Υποστήριξη πελατών
Επιλογές Premium Sports



Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες επιλογές IPTV. Πολλά από αυτά παρέχουν παρόμοια δομή και περιεχόμενο, αλλά δεν είναι όλες οι υπηρεσίες ίδιες.





Ένα πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε όταν αναζητάτε έναν πάροχο είναι οι επιλογές πληρωμής.



Λόγω της αβεβαιότητας αυτών των παρόχων, η TROYPOINT προτείνει να πληρώνετε για υπηρεσίες IPTV σε χρονικό διάστημα από μήνα σε μήνα ή σε τριμηνιαία βάση. Με αυτόν τον τρόπο, εάν ο πάροχος σας βγει εκτός σύνδεσης ή βρείτε καλύτερη υπηρεσία, δεν είστε δεσμευμένοι.



Για όσους θέλουν να παραμείνουν εντελώς ανώνυμοι όταν αγοράζουν μια Υπηρεσία IPTV, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin ή μια υπηρεσία όπως το Abine Blur για πιστωτικές κάρτες.



Η χρήση Bitcoin ή Abine Blur είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε υπηρεσίες IPTV ανώνυμα στο διαδίκτυο (δείτε το βίντεό μας παρακάτω για αυτό).



Εκτός από την ανώνυμη πληρωμή, προτείνουμε επίσης να δημιουργήσετε έναν Ανώνυμο λογαριασμό email κατά την εγγραφή σας σε αυτές τις υπηρεσίες.

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη διεύθυνση email κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία σας. Μην παρέχετε αυτές τις αμφισβητήσιμες στολές με τις πραγματικές σας πληροφορίες.



Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια υπηρεσία είναι ο αριθμός των συνδέσεων που προσφέρει.



Μερικές φορές, οι χρήστες μπορούν να δουν IPTV σε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα, ενώ άλλες επιτρέπουν μόνο μία. (Συχνά παρέχονται διαφορετικά πακέτα με επιλογές σύνδεσης και τιμής)



Οι υπηρεσίες IPTV διατίθενται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη και οι τιμές θα ποικίλλουν. Ωστόσο, αυτά κυμαίνονται συνήθως κάπου μεταξύ 10-20 $ ανά μήνα, εξοικονομώντας στους χρήστες εκατοντάδες δολάρια κάθε χρόνο.



Ορισμένες από τις επιλογές σε υψηλότερες τιμές ενδέχεται να παρέχουν πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως VOD (Video-On-Demand), Υποστήριξη πελατών 24/7 και πολλά άλλα.



Ένα από τα πιο δημοφιλή πλεονεκτήματα μιας υπηρεσίας IPTV υψηλότερης τιμής είναι ένα λειτουργικό EPG.



Ένας EPG ή ένας Ηλεκτρονικός Οδηγός προγράμματος επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν προγράμματα εκ των προτέρων και να αναζητούν περιεχόμενο προβολής.



Αυτός είναι ένας παρόμοιος οδηγός με αυτούς που διατίθενται με κουτί καλωδίου ή δόση DISH/Direct TV, αλλά για ένα κλάσμα του κόστους!



Πολλές εταιρείες προσφέρουν στους χρήστες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους με μια δωρεάν δοκιμή.





Προστατέψτε τον εαυτό σας όταν χρησιμοποιείτε IPTV





Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία IPTV που δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ένα VPN σε συνδυασμό με αυτό.



Η εκτέλεση ενός VPN θα προστατεύσει την ταυτότητα και την ασφάλειά σας όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές IPTV που δεν έχουν ελεγχθεί από έναν αξιόπιστο οργανισμό.



Εν ολίγοις, ένα VPN θα σας κάνει ανώνυμους ενώ χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο.



Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε κατά τη δοκιμή διαφορετικών παρόχων είναι εάν η υπηρεσία τους λειτουργεί με VPN. Εάν η Υπηρεσία IPTV δεν είναι "κλειδωμένη τοποθεσία", ένα VPN θα πρέπει να λειτουργεί καλά με την υπηρεσία.



Ένα ποιοτικό VPN θα βοηθήσει στην αποφυγή της λογοκρισίας λόγω γεωγραφικών τοποθεσιών, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους λάτρεις των σπορ και του MMA που θέλουν να παρακολουθήσουν τα μεγάλα γεγονότα!



Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Internet αποκλείουν μη επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV και ο μόνος τρόπος πρόσβασης σε αυτές είναι η χρήση VPN.



Ένα VPN κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, επομένως είναι αδύνατο για τον ISP σας να λογοκρίνει αυτό που θέλετε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.



Η πιο δημοφιλής συσκευή ροής IPTV σήμερα είναι το Fire TV Stick. Μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το καλύτερο VPN σε αυτήν τη συσκευή με τον δωρεάν οδηγό μας παρακάτω.







Συχνές ερωτήσεις IPTV

Ποιες είναι οι καλύτερες υπηρεσίες IPTV;

Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες IPTV περιλαμβάνουν το fuboTV, το Apollo Group TV, το Philo, το YeahIPTV, το YouTube TV και πολλές άλλες που βρίσκονται σε αυτόν τον οδηγό. Υπάρχουν χιλιάδες υπηρεσίες IPTV, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν αξιόπιστο πάροχο.

Τι σημαίνει το IPTV;

Το IPTV σημαίνει Internet Protocol Television. Με άλλα λόγια, μετάδοση ζωντανής τηλεόρασης μέσω διαδικτύου.

Είναι νόμιμη η IPTV;

Η IPTV από μόνη της είναι νόμιμη. Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί εάν μια μη επαληθευμένη υπηρεσία IPTV διαθέτει την κατάλληλη άδεια χρήσης για το περιεχόμενο που εκπέμπει. Εάν η προσφορά είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή, μάλλον πρόκειται για παράνομη υπηρεσία.




Υπάρχει δωρεάν IPTV;

Ναί. Υπάρχουν διάφορες δωρεάν υπηρεσίες IPTV διαθέσιμες και περιγράφουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς παραπάνω. Οι δωρεάν υπηρεσίες IPTV συνήθως συνοδεύονται από ενοχλητικές διαφημίσεις ή η ποιότητα είναι μόνο SD και αναξιόπιστη.

Είναι το IPTV ασφαλές στη χρήση;

Η ασφάλεια IPTV εξαρτάται από την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε. Το TROYPOINT συνιστά πάντα ένα VPN κατά τη ροή με μη επαληθευμένες εφαρμογές, όπως παρόχους IPTV, λόγω του γεγονότος ότι δεν γνωρίζουμε τους προγραμματιστές και ποιες πληροφορίες καταγράφουν.
Οι υπηρεσίες IPTV απαιτούν λογαριασμούς;

Όλες οι επί πληρωμή υπηρεσίες IPTV απαιτούν λογαριασμό, ωστόσο, υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές IPTV που δεν απαιτούν λογαριασμό.
Ποιες συσκευές λειτουργούν με IPTV;

Υπάρχουν πολλές συσκευές ροής που λειτουργούν με υπηρεσίες IPTV. Οι πιο δημοφιλείς συσκευές περιλαμβάνουν το Amazon Firestick, το Fire TV, το NVIDIA Shield, το Chromecast, τα Android TV Boxes, τα tablet και τα τηλέφωνα


Εξοικονομήστε 77% στο IPVanish
Ends Soon
Ζητήστε έκπτωση




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

DOWNLOADER CODE SEPTEMBER 2022

CyberStore